Wie ben ik

Mijn naam is Laurens Hilbrands en ik ben sinds 2017 oprichter en eigenaar van AngelEye Vespa. In 2015 ben ik begonnen met het ‘customizen’ en persoonlijk maken van Vespa’s.

Een aantal jaar geleden plaatste ik mijn eerste Angel Eye in mijn Vespa en ik merkte al snel dat er meer animo voor was. Hierdoor kwam ik op het idee om meer scootereigenaars blij te maken met deze bijzondere lamp.

Dit is inmiddels uitgegroeid tot een van mijn dagelijkse bezigheid en heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt. Ik ben vooral gefocust op verlichting en elektronica van de scooters, maar ook voor andere onderdelen en montage bent u bij mij aan het juiste adres.

Laurens Hilbrands

Angeleye kopen voor vespa

About the Company

AngelEye Vespa is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf dat landelijke bekendheid heeft gekregen. Eerst werden er alleen lampen op aanvraag besteld via Instagram. Nu, enkele jaren later, heeft AngelEye Vespa een uitgebreide webshop met een breed assortiment aan modellen en kleuren. 

In deze webshop worden zowel zakelijk als particulier AngelEyes verkocht. Dealers hebben onder andere toegang tot een eigen B2B-omgeving. Wilt u weten of u ook dealer kunt worden van AngelEye Vespa? Registreer dan een dealeraccount en uw account wordt zo snel mogelijk geverifieerd. 

Topkwaliteit

Wij leveren alleen de allerbeste AngelEyes. Dat is o.a. te zien aan onze goede reviews en lage retouraantallen.

Internationaal

Wij versturen onze producten over de hele wereld.

Wij werken o.a. samen met

Voor het volledige overzicht; ga naar ‘montagepunten’

×

Hallo!

Klik op de afbeelding om een chatbericht via WhatsApp te sturen of stuur een e-mail naar [email protected]

× Vragen over een product? Stel ze hier