Welkom!

Welkom op onze webshop. 

 

 

Vanwege drukte kan het zijn dat uw order een dag later geleverd wordt dan dat u van ons gewend bent. Dit geldt alleen voor Angeleye’s die worden besteld in koplampunits.  

  

 Vragen? Mail gerust of start de chat op!

info@angeleyevespa.com 

 

Wij streven er naar om binnen een uur te reageren.

BESTEL DIRECTMONTAGEPUNTEN

Wil je op de hoogte gehouden worden van kortingsacties?

Bi-Xenon AngelEyes

Wij hebben verschillende types Bi-Xenon lampen op voorraad. U kunt ervoor kiezen om een losse lamp te kopen, laten inbouwen in uw eigen koplampunit of laten inbouwen in een nieuwe koplampunit. Verkrijgbaar in 5 verschillende kleurencombinaties.

300% meer licht dan een normale halogeen lamp.


De Projector koplamp genegeert een gerichte lichtbundel richting het wegdek. Met het geïntegreerde groot/klein licht mechanisme kunt u dus nog steeds gebruik maken van uw groot licht functie. Bij deze foto is goed te zien hoeveel licht ervan af komt. Het groot licht is hierbij nog niet eens ingeschakeld!

Model 1

Dit is het best verkochte model van AngelEye Vespa. Verkrijgbaar in maar liefst 5 verschillende kleurcombinaties.

Liever alle kleuren in 1 AngelEye? Bestel dan de Bluetooth upgrade-set.

Recensies van onze klanten
“Erg goed en professioneel geholpen door AngelEyeVespa, had duidelijk verstand van zaken. Ik had zelf een probleem met de verlichting van mijn Vespa wat de dealer niet op kon lossen maar is hem wel gelukt. Lamp zit er mooi in en ziet er gaaf uit, absolute aanrader!”
Victor B.

Klant

“Heb erg tevreden met mijn Angel Eye, goede prijs en vooral super veel hulp gehad met het monteren. Eerst de montage video bekeken en toen ik hierna nog vragen had super vlotte communicatie gehad. Over de Angel Eye zelf ook tevreden. Savonds beduidend beter zicht door de Xenon. Mijn volgende Angel Eye koop ik zeker weer hier!”
Ruben v. Wezenbeek

Klant

“Toen ik een foto zag, gelijk besteld! Ik ben voor de optie ‘zelf monteren’ gegaan. Meteen een duidelijke video doorgestuurd gekregen hoe ik hem moest monteren. Eenmaal ontvangen was die binnen een uurtje gemonteerd. Die lichtopbrengst is echt prachtig!! Topservice! Zeker een aanrader.”
Laurens v.d. Hulst

Klant

Volg @angeleyevespa op Instagram:

Partner en/of Reseller worden van onze prodcuten?

Dat kan! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden (Niet voor particulieren).

Neem ook eens een kijkje bij onze accessoires: